Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürüyle kaplumbağa görmek

Rüyada sürüyle kaplumbağa görmek

Rüyada sürüyle kaplumbağa görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürüyle kaplumbağa gördüyseniz:

  • Birkaç işi bir arada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa sürüsü görmek gönlünce harcama yapmasına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine inanılır.

Rüyada bir sürü kaplumbağa görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada sürüyle kaplumbağa görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü su kaplumbağası görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağayı atmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizden kaplumbağa çıktığını görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın büyüdüğünü görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kaybetmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments