Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü kaplumbağa görmek

Rüyada bir sürü kaplumbağa görmek

Rüyada bir sürü kaplumbağa görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yarın herşeye farklı bakacaksınız.

Rüyada kaplumbağa sürüsü görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işarettir.

Rüyada bir sürü su kaplumbağası görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü kaplumbağa görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işarettir.

Rüyada sürüyle kaplumbağa görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yemek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi kaplumbağa görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalet eder.

Rüyada erkek kaplumbağa görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments