Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü su kaplumbağası görmek

Rüyada bir sürü su kaplumbağası görmek

Rüyada bir sürü su kaplumbağası görmek büyük bir mala sahip olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kazancının azalmayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada bir sürü su kaplumbağası gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişikliğin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bir sürü su kaplumbağası görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada sürüyle kaplumbağa görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağa sürüsü görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, ele geçen kazancın azalacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü kaplumbağa görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine alamet eder.

Rüyada denizde su kaplumbağası görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek duygularını açığa vuracağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yavru su kaplumbağası görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yavrusu görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, istediği evde oturacağına, harama göz dikmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments