Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürü halinde kuşlar görmek

Rüyada sürü halinde kuşlar görmek

Rüyada sürü halinde kuşlar görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, haneye bereket geleceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, önünün açık olacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sürü halinde kuşlar gördüyseniz:

  • Aşk konularında hareketlilik daha da artacak.

Rüyada sürü halinde kuşlar görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada sürü halinde aslan görmek tüm dileklerin tutacağına, hırsızlık yapacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde yunus balığı görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada sürü halinde inek görmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, geçim kaygısı duymayacağına alamet eder.

Rüyada sürü halinde fil görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde köpek görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet eder.

Rüyada sürü halinde güvercin görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada sürü halinde arı görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments