Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürü halinde arı görmek

Rüyada sürü halinde arı görmek

Rüyada sürü halinde arı görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, hoş olaylar yaşayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, beklenen mirasın alınacağına inanılır.

Rüyada sürü halinde arı gördüyseniz:

  • Yeni işlerinizde, planlarınızda veya düzenlemelerde eski sistemde veya modelle ilerlemeniz sorun yaratabilir.

Rüyada sürü halinde arı görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, büyük başarıla kazanacağına, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada sürü halinde hayvan görmek aydınlanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde aslan görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada sürü halinde böcek görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada sürü halinde kuşlar görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına delalettir.

Rüyada sürü halinde fil görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, özel muamele göreceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine yorulur.

Rüyada sürü halinde siyah köpek görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürü halinde kedi görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, yeni iş kollarına girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments