Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürü halinde köpek görmek

Rüyada sürü halinde köpek görmek

Rüyada sürü halinde köpek görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, kazancını arttıracağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada sürü halinde köpek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Rüyada sürü halinde siyah köpek görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sürü halinde köpek görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada sürü halinde hayvan görmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bununla yüceleceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürü halinde güvercin görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada sürü halinde yılan görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürü halinde arı görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürü halinde kedi görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına tabir olunur.

Rüyada sürü halinde aslan görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments