Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürü halinde güvercin görmek

Rüyada sürü halinde güvercin görmek

Rüyada sürü halinde güvercin görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, değer göreceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürü halinde güvercin gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Rüyada sürü halinde güvercin görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürü halinde aslan görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürü halinde kuşlar görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hasretlerin biteceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada sürü halinde fare görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürü halinde kedi görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada sürü halinde yunus balığı görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürü halinde yılan görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, her zaman çok üzgün olacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına inanılır.

Rüyada sürü halinde böcek görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, terfi alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments