Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürü halinde fil görmek

Rüyada sürü halinde fil görmek

Rüyada sürü halinde fil görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada sürü halinde fil gördüyseniz:

  • İlerme sağlamak istediğiniz konularda veya aşk hayatınız hakkında gerçekten etkileyici fikirleriniz olabilir.

Rüyada sürü halinde fil görmek geçim derdine gireceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sürü halinde fare görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sürü halinde kuşlar görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine işarettir.

Rüyada sürü halinde at görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürü halinde yılan görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, her daim bereketli işler yapacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürü halinde balık görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, onu yalnız bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde siyah köpek görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret eder.

Rüyada sürü halinde boğa görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, makamının tehlikeye gireceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments