Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azeri oynamak

Rüyada azeri oynamak

Rüyada azeri oynamak endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada azeri oynamak gördüyseniz:

  • Yeni ortamlara katılırken dikkatli olun.

Rüyada pislikle oynamak musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet eder.

Rüyada davul zurnayla oynamak düzeninin sarsılacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada balonla oynamak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada nişanda oynamak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Rüyada idrarla oynamak sıkıntının günden güne artacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işaret eder.

Rüyada yakalamaç oynamak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, maddi açıdan ferahlamaya, maddi anlamda güç kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünde oyun oynamak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada karda oynamak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sema

Rüyamda parmaklarımın üzerinde azeriler gibi oynamak