Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pislikle oynamak

Rüyada pislikle oynamak

Rüyada pislikle oynamak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine inanılır.

Rüyada pislikle oynamak gördüyseniz:

  • Geniş bir ilişki çerçevesinde devamlı uyarıcı ilişkiler arıyorsunuz.

Rüyada kendi pisliğiyle oynamak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına tabir olunur.

Rüyada pislikle oynamak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sıkıntı çekeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada domuz pisliğine basmak verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, kazançlı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada bebek pisliğini temizlemek bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hayvan pisliğinde yürümek sıhhat kazanacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada fil pisliği görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada hayvan pisliği görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına inanılır.

Rüyada pislikleri temizlemek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments