Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli yemek görmek

Rüyada sürekli yemek görmek

Rüyada sürekli yemek görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, kişinin muradına ereceğine, hasret gidereceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine inanılır.

Rüyada sürekli yemek gördüyseniz:

  • Tanıtımları nasıl cilalayabileceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada sürekli çikolata yemek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada sürekli yemek görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına yorulur.

Rüyada sürekli tatlı yemek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada sürekli yemek yapmak rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada sürekli yemek yediğini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada sürekli birşeyler yemek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada sürekli seyahat etmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli fare görmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments