Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli birşeyler yemek

Rüyada sürekli birşeyler yemek

Rüyada sürekli birşeyler yemek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli birşeyler yemek gördüyseniz:

  • Kişisel istekleriniz artabilir.

Rüyada sürekli birşeyler yemek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli yemek yediğini görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli yemek yapmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet eder.

Rüyada sürekli yemek görmek hükmünün geçmeyeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işarettir.

Rüyada sürekli tatlı yemek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada sürekli çikolata yemek problemleri teker teker çözeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli birilerinden kaçmak sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli sevgiliyi görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments