Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli fare görmek

Rüyada sürekli fare görmek

Rüyada sürekli fare görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada sürekli fare gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Rüyada sürekli fare görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli çamaşır yıkamak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada sürekli temizlik yapmak rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada sürekli kuran okumak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli kusmak hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli sigara içmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, yeni işlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments