Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli seyahat etmek

Rüyada sürekli seyahat etmek

Rüyada sürekli seyahat etmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, kazancı arttıracağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli seyahat etmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederken farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada sürekli seyahat etmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, yardımın alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin seyahate gittiğini görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada astral seyahate cıkmak çok büyük borçlar alacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada otobüs seyahati görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada arabayla seyahat etmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına tabir olunur.

Rüyada uçarak seyahat etmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, güzel ameller işleyeceğine, kimseyle konuşmayacağına yorulur.

Rüyada yabancı ülkeye seyahat etmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada gece seyahat etmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, onlara doyasıya sarılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments