Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli uçurum görmek

Rüyada sürekli uçurum görmek

Rüyada sürekli uçurum görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sosyal konumunun değişeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli uçurum gördüyseniz:

  • veya gruplarla birliktesiniz.

Rüyada sürekli uçurum görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine işarettir.

Rüyada sürekli kovalanmak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, güzel bir evliliğe, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına inanılır.

Rüyada sürekli konuşmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli aynı ölüyü görmek variyet sahibi olacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, işte de mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada sürekli seyahat etmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli aynı evi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments