Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli taşınmak

Rüyada sürekli taşınmak

Rüyada sürekli taşınmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sürekli taşınmak gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetmek gerekiyor.

Rüyada sürekli taşınmak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli taşındığını görmek sıkıntıların büyüyeceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli kıyameti görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işarettir.

Rüyada sürekli sevdiği kişiyi görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, şükrederek yaşayacağına yorulur.

Rüyada sürekli geç kalmak fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli aynı rüyayı görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli aynı erkeği görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada sürekli su içmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments