Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli sevdiği kişiyi görmek

Rüyada sürekli sevdiği kişiyi görmek

Rüyada sürekli sevdiği kişiyi görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, iftiraya maruz kalınacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok hayır duası alacağına yorulur.

Rüyada sürekli sevdiği kişiyi gördüyseniz:

  • Evinizde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sürekli sevdiği kişiyi görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi sürekli görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sürekli görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli sevdiğin kişiyi görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, makbul olan şeylere tabir olunur.

Rüyada sürekli ölmüş kişileri görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli küs olduğun kişiyi görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, kul hakkına girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli aşık olduğun kişiyi görmek aradığı aşkı bulacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments