Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli taşındığını görmek

Rüyada sürekli taşındığını görmek

Rüyada sürekli taşındığını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, makamının ve ününün artacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada sürekli taşındığını gördüyseniz:

  • Baskıcı olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sürekli taşındığını görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, her şeyin ters gideceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli taşınmak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada sürekli ölmüş kişiyi görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada sürekli cinleri görmek rütbesinin yükseleceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli cünüp olmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli bir şeylerden kaçmak sorunların üzüntülere neden olacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli balık görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, çok güzel günler görüleceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments