Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli ölmüş babayı görmek

Rüyada sürekli ölmüş babayı görmek

Rüyada sürekli ölmüş babayı görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli ölmüş babayı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri belli konularda ikna edemiyorsanız, tek nedeni denememenizdir.

Rüyada sürekli ölen babayı görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli ölmüş babayı görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli babayı görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sürekli yolculuk yapmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet eder.

Rüyada sürekli kavga etmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine işaret eder.

Rüyada sürekli bir erkek görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada sürekli dua etmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, belaya ve derde düşeceğine alamet eder.

Rüyada sürekli uçtuğunu görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments