Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli babayı görmek

Rüyada sürekli babayı görmek

Rüyada sürekli babayı görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli babayı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ilişkileriniz kuvvetlenebilir, keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada sürekli babayı görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Rüyada sürekli ölmüş babayı görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli ölen babayı görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine yorulur.

Rüyada sürekli öpmek şeref ve rütbeye, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada sürekli besmele okumak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli kıyameti görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi sürekli görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet eder.

Rüyada sürekli uyuduğunu görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, rızık elde edeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments