Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli bir erkek görmek

Rüyada sürekli bir erkek görmek

Rüyada sürekli bir erkek görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, işsiz kalmaya, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine alamet eder.

Rüyada sürekli bir erkek gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Rüyada sürekli erkek bebek görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına delalettir.

Rüyada sürekli aynı erkeği görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına işaret eder.

Rüyada sürekli erkek çocuğu görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalet eder.

Rüyada sürekli bir erkek görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli deprem olduğunu görmek eksiği kendinde bulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sürekli yılan görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çarelere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir insanı sürekli görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işaret eder.

Rüyada sürekli su içmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments