Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli dua etmek

Rüyada sürekli dua etmek

Rüyada sürekli dua etmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, yeni bir sayfa açacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli dua etmek gördüyseniz:

  • Bazı kazançlar sağlayabilir veya üstlerinizden beklenmedik prim ya da övgüler alabilirsiniz.

Rüyada sürekli dua etmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli dua okumak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini sürekli hamile görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli eşinin aldattığını görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet eder.

Rüyada sürekli aynı bebeği görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, kendi işini kuracağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işaret eder.

Rüyada sürekli birinin öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Rüyada sürekli eşini görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli babayı görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments