Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli kavga etmek

Rüyada sürekli kavga etmek

Rüyada sürekli kavga etmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine inanılır.

Rüyada sürekli kavga etmek gördüyseniz:

  • Belli belirsiz misilleme tavrı gibi anlaşılabilecek davranışlardan uzak durun.

Rüyada sürekli biriyle kavga etmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada sürekli kavga etmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli aşık olduğun kişiyi görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli savaşmak mal mülk kazanacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli eski ev görmek kısmetlerinden olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına inanılır.

Rüyada sürekli balık görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada sürekli asker olduğunu görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments