Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azap çektiğini görmek

Rüyada azap çektiğini görmek

Rüyada azap çektiğini görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, huzurlu günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada azap çektiğini gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Rüyada kabir azabı çektiğini görmek sözlerinden çıkmayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada azap çektiğini görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada azap çeken birini görmek bolluk içinde yaşanacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün azap çektiğini görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cehennemde azap çektiğini görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine işarettir.

Rüyada azap çekenleri görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işarettir.

Rüyada kabir azabı çeken görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aşının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments