Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azap çeken görmek

Rüyada azap çeken görmek

Rüyada azap çeken görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada azap çeken gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi korumalısınız, bazı zorlanmalar sözlerinizi yerine getirmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin azap çektiğini görmek konfor içinde olacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada azap çekenleri görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada kabir azabı çekenleri görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabir azabı çeken görmek büyük işlere girileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada azap çektiğini görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cehennemde azap çektiğini görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, zenginliği bulacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada azap çeken görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, itibar edineceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments