Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli hoşlandığın kişiyi görmek

Rüyada sürekli hoşlandığın kişiyi görmek

Rüyada sürekli hoşlandığın kişiyi görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada sürekli hoşlandığın kişiyi gördüyseniz:

  • Çevre değişikliğine ihtiyacınız var.

Rüyada sürekli hoşlandığın kişiyi görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalettir.

Rüyada hoşlandın kişiyi görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak takdir edileceği işler yapacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle konuşmak sorunlarının da çözüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle oturmak zor bir dönem geçirileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, her daim temkinli olacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak zenginliğinin tükenmeyeceğine, canının derdine düşeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak yeni kısmetlere nail olacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments