Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli deprem görmek

Rüyada sürekli deprem görmek

Rüyada sürekli deprem görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli deprem gördüyseniz:

  • Eksik ya da yarım kalmış ilişkiler, planlar veya projeler tamamlanabilir.

Rüyada sürekli deprem görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli deprem olduğunu görmek iş hayatında günah işleyeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli aşık olduğun kişiyi görmek borcunun kalmayacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli korkutulmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli kavga etmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli namaz kılmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sürekli kendini okulda görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sürekli gelinlik giymek giderileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments