Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli deprem olduğunu görmek

Rüyada sürekli deprem olduğunu görmek

Rüyada sürekli deprem olduğunu görmek işlerin çok büyümeyeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine delalettir.

Rüyada sürekli deprem olduğunu gördüyseniz:

  • Öfkelenmeden bazı kişileri geri çevirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada sürekli deprem görmek kendisine şifa olacağına, rahatsızlık duyulacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli deprem olduğunu görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli askere gitmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli sayıklamak kendisine kızacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret eder.

Rüyada sürekli ölüm görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli yeşil görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada sürekli cünüp olmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli taşınmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments