Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli korkutulmak

Rüyada sürekli korkutulmak

Rüyada sürekli korkutulmak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, makam ve söz sahibi olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, hobilerine eğileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli korkutulmak gördüyseniz:

  • Dinleyenlerinizin dikkatini çekebilmek için yapacaklarınızda kendinizi özgür hissetmelisiniz.

Rüyada sürekli korkutulmak verimliliğinin de artacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada şeytanı korkutmak doyasıya hasret gidereceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına işaret eder.

Rüyada korkudan namaz kılmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, istediği noktalara geleceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada birilerini korkutmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada korkudan fatiha okumak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına yorulur.

Rüyada korkup birine sarılmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok korkutulmak karanlıkların aydınlanacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalettir.

Rüyada korkudan sarılmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments