Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli kendini okulda görmek

Rüyada sürekli kendini okulda görmek

Rüyada sürekli kendini okulda görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, zor zamanların geride kalacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli kendini okulda gördüyseniz:

  • Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir.

Rüyada sürekli eski okulunu görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kısmetin ve talihin açılacağına alamet eder.

Rüyada sürekli okula gitmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli kendini okulda görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, günahlarına tövbe edeceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli okul görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli yıkanmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada sürekli ölmüş kişileri görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli deprem olduğunu görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sürekli sigara içmek mutluluğunu çoğaltacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, işlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments