Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli gelinlik giymek

Rüyada sürekli gelinlik giymek

Rüyada sürekli gelinlik giymek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, para kazanmaya başlayacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, güzel sözler işiteceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada sürekli gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Rüyada sürekli gelinlik giymek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, önünü açacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalettir.

Rüyada sürekli gelinlik görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik damatlık giymek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, tövbelerinin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada tesettür gelinlik giymek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalettir.

Rüyada gelinlik giymek ve bilezik takmak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, işlerin artacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulur.

Rüyada birisine gelinlik giydirmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işarettir.

Rüyada başkasının beyaz gelinlik giydiğini görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada mavi renk gelinlik giymek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments