Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk çikolata yemek

Rüyada bozuk çikolata yemek

Rüyada bozuk çikolata yemek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, şifa bulacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk çikolata yemek gördüyseniz:

  • İşleri doğru şekilde ele almanız durumunda, olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bozuk çikolata yemek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Rüyada bozuk çikolata görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bademli çikolata yemek hayırlı kararlar alacağına, helal rızka sahip olunacağına, mutlulukların yarım kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çikolata yemek bolluk ve berekete kavuşulacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde çikolata yemek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişan çikolatası yemek üzüntüden sonra ferahlamaya, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, huzurlu günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada çikolata çalıp yemek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli çikolata yemek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments