Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli bozuk para görmek

Rüyada sürekli bozuk para görmek

Rüyada sürekli bozuk para görmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet eder.

Rüyada sürekli bozuk para gördüyseniz:

  • Gerilime rağmen hayranlarınız artıyor olacak.

Rüyada sürekli bozuk para görmek tatsız haberlerin alınacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli para bulmak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, işlerin düze çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli para görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bozuk parayı başkasına vermek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Rüyada altın bozuk para görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Rüyada bozuk para saymak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada çantada bozuk para görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına işaret eder.

Rüyada bozuk para ve kağıt para görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments