Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bozuk para görmek

Rüyada altın bozuk para görmek

Rüyada altın bozuk para görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, eşlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bozuk para gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Rüyada altın bozuk para görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada altın ve bozuk para görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kırgınlıkların biteceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para ve altın görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yastık altında bozuk para görmek sıkıntılar son bulacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada bozuk para paylaşmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çuval dolusu bozuk para görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, ağız tadının da kaçacağına tabir olunur.

Rüyada avucunda bozuk para görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para yıkamak rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments