Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli para görmek

Rüyada sürekli para görmek

Rüyada sürekli para görmek böyle işlere kalkışacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, zararların günden güne artacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, aralarından su sızmayacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli para gördüyseniz:

  • Konularında son derece bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada sürekli para bulmak sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, umutsuzluğa düşeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli bozuk para görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada sürekli para görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada sürekli sevdiğin kişiyi görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli at görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işaret eder.

Rüyada sürekli birini görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli birşeyler yemek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli ölmüş birini görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments