Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk parayı başkasına vermek

Rüyada bozuk parayı başkasına vermek

Rüyada bozuk parayı başkasına vermek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, hayatının kolaylaşacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, çekilen hasretin biteceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, düzeninin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk parayı başkasına vermek gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizin gerçekleşebilmesi için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada cebinde bozuk para görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivende bozuk para görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine alamet eder.

Rüyada bozuk kağıt para görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birine bozuk para vermek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk bozuk para görmek hayırlı bir terfi alınacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, uzun yaşayacağına delalettir.

Rüyada bozuk paralar bulmak mal sahibi olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada başkasına ait bozuk para görmek işlerinin daha da iyi olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda bozuk para toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments