Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi sürekli görmek

Rüyada sevdiği kişiyi sürekli görmek

Rüyada sevdiği kişiyi sürekli görmek kişinin esenlik bulacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, güveninin artacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi sürekli gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sürekli görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi sürekli görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli sevdiği kişiyi görmek şansının kendinden yana olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalettir.

Rüyada sürekli sevdiğin kişiyi görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli aşık olduğun kişiyi görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli ölmüş kişileri görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments