Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli öpmek

Rüyada sürekli öpmek

Rüyada sürekli öpmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kötü duygularından arınacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, zenginliğe sahip olunacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli öpmek gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren bir konu beklenmedik bir şekilde lehinize gelişme gösterebilir.

Rüyada birini sürekli öpmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, maddi gücünün de daimi olacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli öpmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli para görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada sürekli asker görmek her daim Allah yolunda olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada sürekli aynı arkadaşı görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, ün salacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli sınava girdiğini görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada sürekli örümcek görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli merdiven inmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments