Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli uyuduğunu görmek

Rüyada sürekli uyuduğunu görmek

Rüyada sürekli uyuduğunu görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli uyuduğunu gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Rüyada sürekli uyumak maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli uyuduğunu görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işarettir.

Rüyada sürekli konuşmak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada sürekli kıyafet denemek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli yemek yapmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalettir.

Rüyada sürekli ayrılık görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sürekli cinleri görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli bozuk para görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments