Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli aynı kişileri görmek

Rüyada sürekli aynı kişileri görmek

Rüyada sürekli aynı kişileri görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, iş sahibi olacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişileri gördüyseniz:

  • Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız.

Rüyada sürekli aynı kişileri görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynı kişiyi sürekli görmek inancının zayıflayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulur.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek onlardan medet umacağına, maddi anlamda güçleneceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli aynı ölüyü görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, bilmediği duyguları tadacağına, sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli aynı şeyi görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments