Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli aynı ölüyü görmek

Rüyada sürekli aynı ölüyü görmek

Rüyada sürekli aynı ölüyü görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kazancının günden güne arttıracağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli aynı ölüyü gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarına göre hareket etmeniz gerekmiyor.

Rüyada sürekli aynı ölüyü görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı şeyleri görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada sürekli aynı bebeği görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine inanılır.

Rüyada sürekli aynı rüyayı görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına işarettir.

Rüyada sürekli aynı arkadaşı görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, ticarette yol katedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli aynı yere gitmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine inanılır.

Rüyada sürekli aynı kızı görmek tövbe etmeye, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments