Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı kişiyi sürekli görmek

Rüyada aynı kişiyi sürekli görmek

Rüyada aynı kişiyi sürekli görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada aynı kişiyi sürekli gördüyseniz:

  • Kendi sevdiğiniz işlerle ilgilenmeniz size daha fazla tatmin sağlayabilir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynı kişiyi sürekli görmek başarılarının bir ömür süreceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişileri görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, nimetin çoğalacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada sürekli aynı mekanı görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına delalettir.

Rüyada sürekli aynı evi görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments