Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, sorunların çabucak halledileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sürekli aynı kişiyi gördüyseniz:

  • Problem yaratabilecek hamleler yapmadan önce etrafınızda neler olup bittiğini anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynı kişiyi sürekli görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada sürekli aynı kişileri görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalettir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek çok iyi şeylere, sonradan da çok üzüleceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işaret eder.

Rüyada sürekli aynı rüyayı görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalet eder.

Rüyada sürekli aynı şeyi görmek mallarının artacağına, mallarının eksileceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments