Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürahide su görmek

Rüyada sürahide su görmek

Rüyada sürahide su görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürahide su gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmekten veya bildiğiniz gibi ilerlemekten korkmamalısınız.

Rüyada sürahide su görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına işarettir.

Rüyada sürahideki suyu dökmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, işinden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su sürahisi görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, aile hayatının bozulacağına inanılır.

Rüyada sürahiden su dökmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, zamandan da kar edeceğine, borçlanıp, hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu cam sürahi görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada sürahi su görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulur.

Rüyada bir sürahi su içmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, meşakkate düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürahiden su içmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments