Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi sürahi görmek

Rüyada mavi sürahi görmek

Rüyada mavi sürahi görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi sürahi gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya tanıdıklar size geçmişte kalan plan, proje veya hayallerinizi hatırlatabilirler.

Rüyada mavi sürahi görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada porselen sürahi görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, bereketin ve verimin olacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürahi takımı görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam sürahide su görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada cam sürahinin kırıldığını görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolu sürahi görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürahi yıkamak mesai saatlerinin de uzun olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada içi su dolu sürahi görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, içebileceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments