Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürahi su içmek

Rüyada bir sürahi su içmek

Rüyada bir sürahi su içmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, başarılı işlere imza atılacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işarettir.

Rüyada bir sürahi su içmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Rüyada bir sürahi su içmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam sürahiden su içmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kendisiyle övüneceğine delalet eder.

Rüyada sürahiden su içmek eşyaların yenileneceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada sürahiye su doldurmak sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, hayırlı bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada su sürahisi görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu cam sürahi görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Rüyada sürahi su görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cam sürahide su görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments