Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürahi yıkamak

Rüyada sürahi yıkamak

Rüyada sürahi yıkamak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kazanç elde edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürahi yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir.

Rüyada sürahi yıkamak zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada sürahi su görmek temize çıkacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına tabir olunur.

Rüyada porselen sürahi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada cam sürahi görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sürahide su görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına yorulur.

Rüyada sürahi satın almak kişinin iyi hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürahi su içmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet eder.

Rüyada sürahi kırmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments