Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürahi satın almak

Rüyada sürahi satın almak

Rüyada sürahi satın almak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, yeni mallara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürahi satın almak gördüyseniz:

  • Size sunabilecekleri olan bir kişiyle aranızda bir ortaklık ya da iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada sürahi satın almak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık sürahi görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, işinde uzmanlaşacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada sürahiden su doldurmak mal kayıpları da yaşayacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine yorulmaktadır.

Rüyada su sürahisi görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kendisini ailesine vereceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir sürahi görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret eder.

Rüyada cam sürahi görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürahiden su içmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam sürahi bardak görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments