Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürahi ayran görmek

Rüyada bir sürahi ayran görmek

Rüyada bir sürahi ayran görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürahi ayran gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Rüyada sürahide ayran görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir sürahi ayran görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir sürahi görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam sürahi görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, zorlukların son bulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada su sürahisi görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sürahide süt görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, büyük zorluklar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam sürahide su görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam sürahinin kırıldığını görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, ortak edineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments