Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sura üflemek

Rüyada sura üflemek

Rüyada sura üflemek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, aralarından su sızmayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sura üflemek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek istiyorsanız doğru iletişim kurmalı veya iletişim ağınızı geliştirmelisiniz.

Rüyada sura üflemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, değer göreceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sura üflendiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sura çıkmak çok mutlu olunacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işarettir.

Rüyada toz üflemek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ney üflemek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağıza üflemek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulur.

Rüyada okuyup üflemek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, zor zamanların biteceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dilek tutup mum üflemek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments